SOFTUB SPORTSTER 1/2 pers LINER BINNENKANT BLAUW

New product

De Softub is licht, draagbaar, comfortabel en milieuvriendelijk. Zowel binnen als buiten tovert de Softub uw favoriete plaats om tot een oase van welzijn.

Vraag om tarieven

More details

Data sheet

Modelnummer 140
Capaciteit 1 - 2 personen
Buitenlandse doorsnede 150 cm
Binnenlandse doorsnede 130 cm
Globale grootte 61 cm
Totaal gewicht 50 kg
Bekken ( leegte ) 23 kg
Thermische hoes 9 kg
Globaal gewicht ( gevuld ) 655 kg
Binnenverlichting ja
Water 530 liters
Aantal stralen 4
Elektriciteit aansluiten 220V / 240V 50hz, 6A
Elektrisch verbruik in functie 1.4 KW
Width 180 cm

More info

Deze mobiele toestellen zijn ontworpen voor uw welzijn en worden gekenmerkt door uitzonderlijke weersbestendigheid, hun thermische isolatie en hun licht gewicht.De buitenbekleding is vervaardigt uit "Leathertex", een materiaal dat uw spa een elgante toets geeft door het uitzicht van leder.De structuur is gemaakt uit Polybond - een schuimmateriaal, sterk isolerend met structurele stabiliteit en een niveau van comfort voor zowel in zittende als liggende positie.

De Softub zijn het best gekend als de norm voor energie-efficiëntiegeruisloze werking en milieuvriendelijke technologieën: een slimme plaatsing van de motor (naast de kuip), een pomp en een innovatief verwarmingssysteem (warmteterugwinning van de warmte van de pomp) zorgen ervoor dat het water de perfecte temperatuur heeft zonder electrische weerstand.Bovenal is Softub extreem stil zodat u met u partner in alle stilte kan praten!Kleuren LINER BUITENKANT beschikbaar voor dit model :1.  2.    3. 4.   5.   6.    7. 

KLEUREN VAN SOFTUB SPAS HOT TUB :

1. ALMOND

2. CAMEL

3. CHARCOAL

4. GREEN

5. MOCCA

6. PORT

7. SAPPHIRE

30 andere producten in dezelfde categorie: