SOFTUB LEGEND 3/4 pers LINER BINNENKANT BLAUW

New product

De Softub is licht, draagbaar, comfortabel en milieuvriendelijk. Zowel binnen als buiten tovert de Softub uw favoriete plaats om tot een oase van welzijn.

Vraag om tarieven

More details

Data sheet

Modelnummer220
Capaciteit3-4 personen
Buitenlandse doorsnede180 cm
Binnenlandse doorsnede150 cm
Globale grootte61 cm
Totaal gewicht61 kg
Bekken ( leegte )32 kg
Thermische hoes11 kg
Globaal gewicht ( gevuld )962 kg
Binnenverlichtingja
Water833 liters
Aantal stralen5
Elektriciteit aansluiten220V / 240V 50hz, 6A
Elektrisch verbruik in functie1.4 KW

More info

Deze mobiele toestellen zijn ontworpen voor uw welzijn en worden gekenmerkt door uitzonderlijke weersbestendigheid, hun thermische isolatie en hun licht gewicht.De buitenbekleding is vervaardigt uit "Leathertex", een materiaal dat uw spa een elgante toets geeft door het uitzicht van leder.De structuur is gemaakt uit Polybond - een schuimmateriaal, sterk isolerend met structurele stabiliteit en een niveau van comfort voor zowel in zittende als liggende positie.

Les Softub sont surtout connus comme étalons pour leur efficacité énergétique, leur fonctionnement silencieux et leurs technologies respectueuses de l'environnement : un positionnement astucieux du moteur (déporté du bassin), une pompe et un système de chauffage innovant (récupération thermique de la chaleur de la pompe), assurent par exemple que l'eau est à parfaite température sans résistance.  

De Softub zijn het best gekend als de norm voor energie-efficiëntiegeruisloze werking en milieuvriendelijke technologieën: een slimme plaatsing van de motor (naast de kuip), een pomp en een innovatief verwarmingssysteem (warmteterugwinning van de warmte van de pomp) zorgen ervoor dat het water de perfecte temperatuur heeft zonder electrische weerstand.Bovenal is Softub extreem stil zodat u met u partner in alle stilte kan praten!Kleuren LINER BUITENKANT beschikbaar voor dit model :1.  2.    3. 4.   5.   6.    7. 

KLEUREN VAN SOFTUB SPAS HOT TUB :

1. ALMOND

2. CAMEL

3. CHARCOAL

4. GREEN

5. MOCCA

6. PORT

7. SAPPHIRE

30 andere producten in dezelfde categorie: